Ministry, Reizen, Videoblogs

Forerunner avond

In de afgelopen twee weken hebben we twee Forerunner informatie avonden gehouden, één in Dordrecht en één in Utrecht. Beide avonden waren erg fijn. We hebben gedeeld over het afgelopen jaar, de omschakeling van leven en werken bij IHOP in Kansas City naar studeren in Utrecht, de oprichting van stichting Forerunner, de reis naar Azië en de plannen om volgend jaar in Rome te studeren.

Ik ben blij dat het delen van de verhalen, foto’s en filmpjes de mensen die gekomen waren aansprak. Sommigen leven al jaren mee, terwijl het voor anderen nieuw is, maar voor ieder was het mooi om als het ware mee te reizen naar Azië en te horen en zien hoe het daar is. Verschillende mensen gaven aan actief mee te willen bidden en een aantal hebben aangeboden eenmalig of maandelijks geld te geven. Al met al ben ik erg dankbaar voor deze groei – het is zo gaaf om met elkaar onderweg te zijn!

De twee presentaties zijn online te bekijken – mooiste in full screen:
En dit zijn de drie aansprekende filmpjes van de Azië reis en twee van de projecten:
  • Reisindrukken Azië – 3 min: 

    The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


  • Myanmar – 7 min (NL ondertiteling): 

    The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


  • Orissa – 7 min (NL ondertiteling): 

    The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

Tags: , This post is also available in: Engels

Comments are closed.