Dagelijks Leven, Nieuwsbrieven, Reizen

Leven in Rome

Het leven in Rome gaat zo z’n zonnige gangetje. Hoewel ik nu in deze prachtige stad woon zie ik toch niet elke dag de toeristenattracties. Maar wel is het een periode gebleken waarin ik weer begin te groeien in gebed, Bijbel lezen, luisteren naar God, voorbede doen etc, na een periode in Nederland waar dat allemaal erg onder druk stond. Heerlijk en uitdagend, want alleen zijn vraagt voortdurende groei in leren om door God gevoed te worden en hem te vertrouwen (zoals elke levenssituatie!).

De studie gaat goed. De eerste weken viel er niet zoveel te doen maar nu begint het tijd te worden om meer aan de slag te gaan. Dat kwam mooi uit, de eerste maand kon ik daardoor veel met dingen voor Forerunner en de reizen deze zomer bezig zijn. Ook is mijn broer opnieuw getrouwd, een mooie gebeurtenis waar ik gelukkig ook bij kon zijn door een lang weekend naar Nederland te komen.

Ik kijk ook uit naar deze zomer. Naast de reis naar India verwacht ik drie weken in Afrika te zijn om vrienden te bezoeken en luisterend te reizen – deels gericht op een project waar ik bij betrokken ben geraakt dat mogelijk over een aantal jaren veel van mijn tijd zal vragen. Vervolgens kan ik door financiële meevallers (ik hoef de hele zomer geen huur te betalen!) voor drie weken terug naar IHOP. Dit plan begon sinds de zomer van 2011 naar boven te komen, maar ik wilde er geen fondsen voor werven omdat ik het zag als privé reis. Maar zo komt dat geld dus alsnog beschikbaar!

Tags: , This post is also available in: Engels

Comments are closed.