Dagelijks Leven, Ministry, Reizen

Zomerreis 2012 – India, Oost Afrika, IHOP-KC

Het tweede jaar van mijn studie heb ik net met een serie mooie cijfers afgerond! En daarmee is het reisseizoen begonnen! Ik ben zo dankbaar ervoor. De afgelopen maand had ik een erg ongebruikelijk concentratie, ik kon soms 9-10 uur per dag lekker studeren. Zo ken ik mijzelf niet! Bedankt voor al jullie gebed daarvoor.

Aanstaande maandag, 25 juni, verwacht ik terug naar Nederland te vliegen. Daar zal ik een aantal dagen tijd nemen om in de Tabernacle of the Nations (gebedshuis) in Amsterdam te bidden en mensen te ontmoeten, om vervolgens een week bij mijn zus te logeren en meer tijd met familie en een paar vrienden te hebben. Verder staan teammeetings en vergaderingen op het programma voor deze 1.5 week.

Vrijdag 6 juli begint dan een reis van 2.5 maand over 4 continenten. Het is dit jaar allemaal redelijk makkelijk bij elkaar gekomen. Of misschien valt het gewoon mee vergeleken bij alles wat voor de reis vorig jaar geregeld moest worden! Ik kijk er enorm naar uit, hoewel ik het ook wel zwaar vind om weer drie maanden geen eigen plekje te hebben en uit een koffer te leven. Maar er staat zoveel moois te gebeuren!

Klik op de afbeelding rechtsboven om te zien hoe de reisplannen eruit zien. Ik zou het geweldig vinden als jullie enthousiast meebidden met elk onderdeel. Daarnaast zijn giften ook erg welkom.

Wordt vervolgd!

Tags: , This post is also available in: Engels

Comments are closed.