Dagelijks Leven, Ministry, Reizen

Azië & Afrika reis 2015

IMG_0185-001 IMG_1055Het is vier jaar geleden sinds het laatste bezoek aan onze vrienden, de kinderen en de projecten in Myanmar, en drie tot vier jaar voor India. Wij geloven dat het tijd is om dit najaar terug te gaan. Omdat terugvliegen via Oeganda relatief makkelijk is dit ook goede gelegenheid om zendelingen en bevriende organisaties in Oeganda en D.R. Congo op te zoeken die ons gevraagd hebben om met hen samen te gaan werken in de komende jaren, zodat we afspraken kunnen maken en sleutelpersonen kunnen ontmoeten. Dit najaar is ons eerste huwelijksjaar voorbij, heeft Alette een lange tussenperiode van haar studie, en kijken we vooruit naar hoe God ons de komende jaren wil inzetten in zijn Koninkrijk. Dit is de uitgelezen tijd voor ons om te gaan! We hopen dat je ons wilt ondersteunen in gebed en met financiën voorafgaand en tijdens deze drie maanden durende reis!

AZIË

Oktober – Myanmar

Na aankomst in (1) Yangon op 15 oktober brengen we de meeste tijd in (2) Taungoo door met David Lawma en de 65 kinderen die we ondersteunen. Er zijn veel open deuren in Myanmar, oa voor gebedshuizen, gemeentestichting en zorg voor armen.

November – India

Via (3) Chennai en (4) Kavali reizen we naar (5) Rayada, Odisha, waar we tijd hebben met de Jena familie en de 34 kinderen die we ondersteunen. Daarna reizen we door naar (6) Siliguri waar we bij Erik & Ajano en anderen gemeentestichters zullen zijn. In (7) Kolkata hopen we Amod & Rebekah en hun tehuis voor straatkinderen te bezoeken. Erna gaan we een paar dagen op een verlate huwelijksreis aan de westkust, bezoeken we een leider in Mumbai en vliegen we 7 december naar Oeganda.

Slide1

AFRIKA

December – Oeganda

We verwachten de meeste tijd bij Will en Etta en het gebedshuis van Send56 in (10) Tororo te zijn, met een aantal korte reizen (bijv. Kenya (11)). We willen hun zendelingen ontmoeten, relaties aanhalen, bidden en plannen maken.

Januari 2016 – DR Congo

Ergens begin januari arriveren we in (12) Goma, DRC, met Andrew & Amethyst en hun vrienden van Rally International. Het is een tijd van samenkomen, bidden en strategische plannen ontwikkelen. We trainen een team om een gebedshuis te beginnen en bezoeken projecten (13).

Slide2

Het hele reisoverzicht kan ook hier bekeken worden: 2015 Azie Afrika Reis JA

Tags: , This post is also available in: Engels

Comments are closed.